Achter elke tas zit een bijzonder verhaal

BEKIJK ONZE SHOP >>

Wat BellaBorsa bijzonder maakt, is dat onze tassen uit veelal kleine geselecteerde ateliers komen in Italië en Spanje. Respectievelijk “laboratori artigiani” en “talleres artesanos” genoemd. Daar worden de mooie gerenommeerde Mediterrane merken gemaakt die je ook tegenkomt in de luxe winkelstraten van onder andere Barcelona, Milaan, Florence en Palma de Mallorca. Echte merk-ateliers met ook nog eens een prachtige historie en eigen cultuur, waar men bezig is met eigentijds design, natuurlijke materialen gebruikt, experimenteert met nieuwe technieken en het handwerk in ere houdt. Bij die mensen laten we voor jou een waanzinnig mooie nieuwe tas maken. Waarmee jij jouw statement kunt gaan maken!

Dat maakt ons anders dan de grote wereldwijde massa-merken. Je koopt echt iets bijzonders. En van elk ontwerp worden maar een paar exemplaren gemaakt. Soms zelfs maar één. Daarom ga je niet snel iemand tegenkomen met dezelfde tas!

En de prijs?
Een handgemaakte tas van hoge kwaliteit is een investering. Toch lukt het BellaBorsa om tegen mooie prijzen echte handgemaakte tassen aan te bieden. Klanten vragen soms hoe dit mogelijk is, want op vakantie in Italië hebben ze bijvoorbeeld gezien dat de tassen veel duurder zijn. Dat komt omdat wij ateliers selecteren die klein zijn met merken die niet in grote aantallen verkocht worden. Waar mensen werken met passie voor het product dat ze maken. En waar gewerkt wordt met leer uit de regio. De prijzen vallen dan soms mee omdat het geen grote internationale merken zijn. Vaak betaal je voor een naam, maar ook een streek maakt verschil. In een toeristisch gebied liggen de prijzen vaak hoger.

Handgemaakte tassen met de beste materialen

BellaBorsa richt zich uitsluitend op handgemaakte merktassen die gemaakt zijn van hoogwaardig leer en duurzame materialen. In de ateliers waarmee we samenwerken, heerst de deskundige sturing door oog, hand en fantasie. Om speciaal voor jou een tas te maken waar je heel lang plezier van zult hebben. Alleen hoogwaardig en precies handwerk is goed genoeg voor de nieuwe kroon op jouw outfit.

Kwaliteit vraagt wat geduld
Onze ateliers gebruiken bovendien hoogwaardige lokale materialen zoals bijvoorbeeld prachtig zacht langzaam gelooid leer, dat meestal in kleinere hoeveelheden beschikbaar komt. Daarom zit er op onze tassen een wat langere levertijd dan je misschien gewend bent van andere online shops. Maar geloof ons, het is het helemaal waard! En vertrouw je ons de creatie van jouw droomtas toe, dan houden we je persoonlijk op de hoogte van waar en hoe die gemaakt wordt. Bij elke tas in onze shop vind je een indicatie van de levertijd.

Laat je verrassen in de shop

handgemaakte merktassen

handgemaakt
authentiek vakmanschap

handgemaakte tassen uit zuid europa

made in Italy & Spain
mediterraan design

merktassen

top kwaliteit
beste lokale materialen

merktassen

speciaal voor jou
uniek & onderscheidend

Onze Ateliers

We selecteren onze ateliers persoonlijk en met zorg. Wij kennen de mensen ter plaatse en het verhaal achter hun merk en vakmanschap.

Meer Informatie