Onze filosofie: achter elke tas een bijzonder verhaal!

Wat de handgemaakte tassen van BellaBorsa zo bijzonder maakt, is dat ze afkomstig zijn uit door ons persoonlijk geselecteerde kleine ateliers in Italië en Spanje. Daar heten ze respectievelijk ‘laboratori artigiani’ en ‘talleres artesanos’. Ze maken die mooie en aparte Mediterrane merken die je ook tegenkomt in de luxe winkelstraten van bijvoorbeeld Barcelona, Málaga, Milaan, Florence en Palma de Mallorca. Het zijn merktassen-ateliers met een prachtige historie en eigen cultuur. Waar men bezig is met eigentijds design, natuurlijke materialen gebruikt, experimenteert met nieuwe technieken en het handwerk in ere houdt.

Met die gepassioneerde mensen werken wij samen om voor jou een waanzinnig mooie nieuwe tas te maken. Waarmee jij jouw outfit helemaal af kunt maken met iets bijzonders!

Anders dan de massa
Wij zijn anders dan de grote wereldwijde merken. Je koopt echt iets bijzonders en steunt de kleine lokale ondernemers. Bovendien worden van elk tas-design maar een beperkt aantal exemplaren gemaakt. Soms zelfs maar één. Daarom ga je niet snel iemand tegenkomen met dezelfde tas!

De prijs van handgemaakte tassen?
Een handgemaakte kwaliteit tas is altijd een investering. Toch lukt het BellaBorsa om onze collectie tegen aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Klanten vragen soms hoe dit mogelijk is, want op vakantie hebben ze gezien dat de lokale designtassen veel duurder zijn. Dat komt ten eerste omdat in een toeristisch gebied de prijzen vaak hoger gemaakt zijn. Ten tweede selecteren wij zelf ter plekke onze ateliers zonder tussenhandel. Wat verder meespeelt, is dat onze ateliers vooral werken met leer en materiaal uit de eigen regio. 

Handgemaakte tassen met de beste materialen

Wij bieden alleen handgemaakte designtassen die gemaakt zijn van hoogwaardig leer en duurzame lokale materialen. In de ateliers waarmee we samenwerken, heerst de deskundige sturing door oog, hand en fantasie. Om voor jou een tas te maken waar je heel lang plezier van zult hebben! 


Kwaliteit vraagt wat geduld

Wij steunen lokale ateliers die hoogwaardige materialen gebruiken, zoals bijvoorbeeld op natuurlijke wijze gelooid leer, dat meestal in kleinere hoeveelheden beschikbaar komt. Daarom zit er op onze tassen een wat langere levertijd dan je misschien gewend bent van andere shops. Maar geloof ons, dat is het helemaal waard! En vertrouw je ons de creatie van jouw droomtas toe, dan houden we je persoonlijk op de hoogte van hoe die gemaakt wordt. Bij elke tas in de online tassen shop vind je een indicatie van de levertijd.

handgemaakte merktassen

handgemaakt
authentiek vakmanschap

handgemaakte tassen uit zuid europa

made in Italy & Spain
mediterraan design

merktassen

top kwaliteit
beste lokale materialen

merktassen

speciaal voor jou
uniek & onderscheidend

Onze Ateliers

We selecteren onze ateliers persoonlijk en met zorg. Wij kennen de mensen ter plaatse en het verhaal achter hun merk en vakmanschap.

tassen maker

 

Meer Informatie